Навигација

Придружите нам се

Поштоване колеге, 

Користим ову прилику да Вас обавестим да су недавно спроведене измене Статута пословног Удружења произвођача бетона Србије „БИС“ омогућиле проширење чланства са привредним друштвима из области производње и промета малтера, цемента, агрегата, додатака бетону и бетонских производа, као и високошколским установама и научно-истраживачким организацијама и институцијама чија је основна делатност у области испитивања, контроле квалитета и сертификације грађевинских производа. 

Циљ нам је да у предстојећем периоду, заједничким ангажовањем представника свих заинтересованих страна кроз активности радних тела Удружења, дамо допринос развоју националне регулативе у области грађевинских производа у правцу њеног усаглашавања са европским правилима и прописима и као незаобилазни саговорник релевантних државних институција учествујемо у планирању и реализацији реформи за унапређење пословања домаће индустрије. 

Имајући у виду чињеницу да ће како произвођачи, тако и остали актери у процесу испитивања, контроле и оцењивања, по први пут бити суочени са потпуно новим правилима, која да би била примењена захтевају, поред знања и искуства, значајне како материјалне тако и људске ресурсе, сматрамо да је правовремена информисаност, стручна подршка у разумевању и примени одредби европских стандарда кроз учешће ваших запослених на семинарима, радионицама и стручним обукама које Удружење БИС организује за своје чланице, од кључне важности за стварање производа што бољег квалитета. 

Овим путем вас позивамо да приступите Удружењу БИС и на тај начин дате допринос залагању за успостављање бољих услова пословања у области производње и промета грађевинских производа, а тиме и обезбеђењу услова за раст и развој ваше компаније. Потребно је да попуњену и оверену Пријаву за учлањење пошаљете на е-mail адресу office@bis.org.rs.
Више информација о категоријама чланства и висини годишње чланарине  можете наћи у  Правилнику о категоријама чланства и чланарини.

Срдачно,

Бетонска индустрија Србије

Слике

  • /uploads/attachment/strana/20/pridruzite_nam_se.png